HABERLER

Filli Boya’dan kişiye özel renk üretimi
       Boya sektöründe her zaman ilklerin firması olan Filli Boya, ColorExpress renklendirme sistemi “Kişiye özel renk üretimi” ile bir ilke daha imza atıyor.
 

ÜRÜN ARAMA

Bulunduğunuz Yer:  Anasayfa
Banyolarınızda bir trend yaratın Yazdır E-posta
ROCAKALE ÇERÇİLER'DE!!!      
RocaKale, yeni vitrifiye takımında farklı geometrik formları bir araya getirerek banyolara Stil’inizi yansıtmanıza yardımcı oluyor. Stil vitrifiye takımı geometrik formu, modern uygulamaları ile beklentilerin ötesinde bir banyo mekanı yaratmanıza olanak sağlıyor.
Stil vitrifiye serisinde iki farklı lavabo alternatifi bulunuyor. Stil’in 60x45cm ebadındaki dikdörtgen lavabosu ve 45x45 cm ebadındaki kare lavabosu tezgah üzerinde kullanılıyor.
     
     Kare lavabonun tezgah üzeri ikili kullanımı alternatif banyo uygulamaları için ideal. Stil lavabolar RocaKale yüksek lavabo bataryaları ile kombine edilebiliyor.
     
     Takımın asma ve duvara sıfır klozetleri de lavabolarla kusursuz bir tasarım uyumu sergiliyor. İhtiyaç ve beklentilere uygun olarak şekillenen ürünler fonksiyonel çözümler sunuyor.
     
     Stil asma klozetin yerden 8cm yüksekliği temizlik açısından her noktaya daha kolay ulaşılarak hijyen şartlarının sağlanmasına yardımcı oluyor. Serinin 3/6lt iç takımı ile sunulan duvara sıfır klozeti su tasarrufuna katkıda bulunuyor.
     
     Seride standart klozet kapağının yanı sıra yavaş kapanan kapak opsiyonu da seçenek olarak sunuyor.
 
< Önceki   Sonraki >

ÜRÜN GEZGİNİ

7483 AKÇAAĞAÇ
7483 AKÇAAĞAÇ


37344 MEŞE
37344 MEŞE


7655 CEVİZ
7655 CEVİZ


37537 MEŞE
37537 MEŞE


7615 JATOBA
7615 JATOBA


Giriş Formu






Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

COLOR EXPRES

colorexpres.GIF