HABERLER

Türkiye’de “Silikonlu Boya” devrini açan Filli Boya, şimdi de “Yüksek Koruma Sistemi” ile yeni bir çağ başlatıyor. Sadece Yeni Nesil AmphiSilan’da bulunan “Yüksek Koruma Sistemi”, bir dış cephe boyasından beklenen en önemli özelliklerden daha fazlasını bir arada sunuyor. Yeni Nesil AmphiSilan, sadece Türkiye’ye değil Avrupa dış cephe boya sektörüne de ışık tutacak.

 

ÜRÜN ARAMA

Bulunduğunuz Yer:  Anasayfa arrow Haberler arrow Son Haberler arrow ROCAKALE ZEN
ROCAKALE ZEN Yazdır E-posta

RocaKale - ZEN



RocaKale, yenilikçi ve sıra dışı çizgisini ZEN lavabo ve küvet ile bir kez daha banyolara taşıyor. Tasarımı ile doğanın denge ve uyumunu yansıtan ZEN, içsel dengeyi yakalamaya yardımcı oluyor.



RocaKale’nin Can Yalman ile sürdürdüğü çalışmaların bir eseri olan ZEN, önce lavabosu şimdi ise küveti ile bir konsept oluşturuyor.



Doğayı kontrol eden, değiştiren ve şekillendiren bir güce sahip olan su, vücudu kirden arındırmaktan öte ruhu da kaygı ve kötülüklerden uzaklaştırıyor.

ZEN’in konsepti bu Uzakdoğu felsefesinden yola çıkılarak oluşturuldu ve ilk olarak lavabosu ile sunuldu.

İnce iki ayak üstünde, doğal bir kabuk siluetindeki ZEN lavabo, şimdi de küveti ile bütünleşiyor.

Tasarım ve teknolojinin başarılı bir buluşması olan ve free-standing olarak tasarlanan ZEN küvet, geniş banyo alanları için ideal bir ürün.

Küvet, beyaz ve siyah olarak iki renk alternatifi ile sunuluyor. Küvet yine beyaz ve siyah ZEN lavabolarla kombine ediliyor.

Beyaz küvet, ahşap ayaklar üzerinde yükseliyor. İsteğe bağlı olarak hidromasaj sistemi de eklenebilen küvette 24 adet hava jeti bulunuyor.

Böylece vücudun farklı bölgelerine masaj yapılarak kasların gevşemesi ve rahatlaması sağlanıyor.

Baş yastığı ile konforunu daha da arttıran ürün, 4 adet led aydınlatması ile huzur verici bir ortam için tüm detayları sunmuş oluyor.



ZEN lavabolar RocaKale’nin Yeni Nesil Armatürler Serisi’nden Kendo’nun yüksek lavabo bataryası ya da duvardan ankastre lavabo bataryaları ile ZEN küvet ise Loft Armatür Serisi’nin yerden ayaklı küvet bataryası ile tamamlanıyor.

Kullanıcılar, ZEN ile günün sonunda arınıyor, yeniden enerji kazanıyor.

Web: www.rocakale.com.tr

 
< Önceki   Sonraki >

ÜRÜN GEZGİNİ

37372 ÇAM
37372 ÇAM


3720 MEŞE
3720 MEŞE


FAWORİ PREMİUM SENTETİK BOYA
FAWORİ PREMİUM SENTETİK BOYA


37346 MEŞE
37346 MEŞE


37378 ÇAM
37378 ÇAM


COLOR EXPRES

colorexpres.GIF