HABERLER

Filli Boya'dan renk ölçer
       Boya sektöründe ilklere imza atan Filli Boya, ColorExpress renklendirme sistemine eklediği “Filli Boya Renk Ölçer" yeni bir dönem başlatıyor. Bu özel sistemle istenilen renk tonunu tanımlamak ve tüm renkleri elde etmek mümkün. ColorExpress Kişiye Özel Renk Üretimi ile; ister bir litre ister yüz litre olsun, istenilen renk, ton ve miktarda boya, Filli Boya'nın Renklendirme Merkezleri'nde kişiye özel olarak hazırlanıyor.
 

ÜRÜN ARAMA

Bulunduğunuz Yer:  Anasayfa
2009 Renk Trendleri Yazdır E-posta

Filli Boya’nın 2009 ve sonraki yakın dönem için belirlemiş olduğu renklerden oluşan 2009 renk koleksiyonu farklı temalar ve trendlerin değerlendirilmesiyle ortaya çıkmış bir koleksiyondur. 15 yeni renk tonu olmak üzere; toplam 54 renk ile en sevdiğiniz mekanlarınızı hayallerinizin de ötesinde farklılaştırmanız mümkün..

Filli Boya 2009 yılında evlerinizin duvarlarını benzeri daha önce sunulmamış çeşitlilikte renklerle baştan yaratıyor. Arayıp da bulamadığınız huzur veren toprak tonları ile arada kalmış açık tonlar ya da mekanınıza modern bir hava kazandıracak capcanlı tonlar duvarlarınızda hayat bulacak. Gelin şimdi Filli Boya’nın 5 farklı konseptte sizlere sunduğu yeni renklerini tanıyalım…

   

Buğday 1091

Ihlamur 1092

  

Bal Buğu 1093

Vanilya 1094


Tavsiye edilen renkler: Buğday – Ihlamur – Bal Buğu – Vanilya
Evimize davet ettiğimiz misafirlerimize ‘’Lütfen kendini evinde hisset’’ deriz ve bunu canı gönülden arzu ederiz. Siz de evinizde dostlarınız ile vakit geçirmekten hoşlanan ve özellikle salon, oturma odası gibi evin toplanma mekanlarında sıkça konuk ağırlayanlardansanız duvarlarınızda tercih edeceğiniz renkler sıcak ve doğal olmalıdır. Rahat ve samimi bir ambiyans yaratmak için balbuğunun sıcaklığını, vanilyanın yumuşaklığını tercih edebilirsiniz.
 
   

Lületaşı 1088

Kumru 1089

  

Bademi 1090

Kırık Beyaz 1087


Tavsiye edilen renkler: Lületaşı – Kumru – Bademi – Kırık Beyaz
Benim için en güzeli sade ve doğal olandır diyorsanız, yaşadığınız mekanlarda kusursuz bir uyum ve gözü yormayan geçişler istiyorsanız toprak ve tonları sizin için biçilmiş kaftankoyu ve doygun renklerdeki halı, perde veya koltuk kaplamalarıyla birlikte duvarlarınızda toprak tonlarını kullandığınızda, hem gözünüze hem ruhunuza hitap eden kusursuz ve şık bir uyuma imza atacaksınız.
 
   

Açık Leylak 4035

Lila 4001


Tavsiye edilen renkler: Açık Leylak - Lila
Kimimiz gücü ve güzelliği bir arada isteriz, geniş mekanlara özenle yerleştirilmiş büyük mobilyalar, kişiliğimizin parçası şık aksesuarlar. Daha ilk bakışta sizi anlatan bu mekanlarda, akseuarların kalitesini ve şıklığını, mobilyalarınızın baskın görüntüsünü ortaya çıkaracak doğru bir tamamlayıcıya ihtiyacınız vardır. Bunu gerçekleştirmek için duvarlarınızdan daha iyi bir seçenek düşünülebilir mi? Tüm ayrıntısına özen gösterdiğiniz ev veya ofisinizin duvarlarınzda tercih edeceğiniz açık leylak ve lila tonları mutlak bir bütünlük sağlayacak, dekorasyonu görsel bir şölene çevirecektir.
 
   

Bej-i Pembe 1095

Gülpembe 3081


Tavsiye edilen renkler: Bej-i Pembe - Gülpembe
Hepimiz hissetmişizdir..Nerede olursak olalım, bir an önce evimize gitmeyi, ayaklarımızı uzatıp bir oh demeyi ve huzur bulmayı sık sık düşlemişizdir.Evet evlerimiz bizim doğal meditasyon alanlarımızdır.Şehrin yoğun temposundan uzaklaştığımız, dinginliği ve sukuneti yaşadığımız özel alanlarımızdır.

Evinizin her odasında ama özellikle mümkün olduğunca sessiz odalarının duvarlarında tercih edeceğiniz beji pembe ve gülpembe size gerçek bir yenilenme sağlayacak huzurlu tonlarıyla sizi sarmalayacaklardır.
 
   

Çağla 6091

Limoni Yeşil 6092

 

Yeşil Bej 6090


Tavsiye edilen renkler: Çağla – Limoni Yeşil – Yeşil Bej
Hep yapacak bir şeyleriniz vardır, hep katılacağınız bir davet, hep aklınızda yeni fikirler yeni projeler...Kabına sığmayanlardansınız, sizi anlatmak için bir renk tercih edin dense aklınıza ilk gelecek renktir yeşil....Doğanın muhteşem enerjisidir yeşil, sürekli değişimin devinimin rengidir...Bırakın yaratıcılığınız ve enerjiniz yeşilin tüm tonlarında hayat bulsun.Gözalıcı renklerle boyanmış bir oda fazla söze gerek kalmaksınızın sizi anlatacak, görenlerin hafızasında herzaman canlı kalacaktır.Cesaretin, gençliğin ve yaşam enerjisinin sizinle olması istiyorsanız çağla, limoni yeşil, yeşil bej kısacası içinde yeşil olan tüm tonlar sizin için hazırlanmıştır.
 
Sonraki >

ÜRÜN GEZGİNİ

ALPİNA PLUS
ALPİNA PLUS


ALPİNA PROMAT
ALPİNA PROMAT


37375 ÇAM
37375 ÇAM


37346 MEŞE
37346 MEŞE


7655 CEVİZ
7655 CEVİZ


Giriş Formu






Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

COLOR EXPRES

colorexpres.GIF