HABERLER

Kaleseramik, 1000x3000x3 mm ebadında ürettiği Kalesinterflex ile Türkiye'nin en büyük, en hafif, en ince ve tek esneyebilen porselen seramiğine imza attı. Porselen seramiğin tüm üstün özelliklerini bünyesinde barındıran Kalesinterflex sırlı ve parlak yüzey alternatifleri, çevre dostu teknolojisi ve hijyenik yapısıyla da dikkat çekiyor.

 

ÜRÜN ARAMA

Bulunduğunuz Yer:  Anasayfa
Renkli evler için yaratıcı fikirler... Yazdır E-posta
Renkli evler için yaratıcı fikirler...
       Filli Boya, zengin renk kartelâsı ile duvarlarınızı dile getirmeye devam ediyor. Filli Boya’yla aşkın ve tutkunun rengi kırmızı, çekici mekânlar yaratarak algıyı yükseltiyor. Dinamik ve enerjik kırmızı, hızlı hareket edilen, sirkülâsyonun yüksek olduğu mekânlarda kullanılarak hareketleri hızlandırıp, canlı olmayı sağlıyor.
     
Aşkın rengi nefesi hızlandırıyor
      Kırmızı, pembenin masum ve utangaç yumuşaklığından etkilenerek mekâna çiçek gibi sağlıklı ve güzel bir görünüm katıyor. Aşkın rengi olarak bilinen kırmızı, kalp atışını ve nefes alıp vermeyi hızlandırıyor.
     
       İletişime ve karşılaşmaya yardımcı olan bu renk, giyimde ön planda olmayı seven insanlar tarafından tercih ediliyor. Filli Boya, en uzak dalga boyuna sahip, dolayısıyla uzaktayken ilk algılanan ve en yüksek titreşim enerjisine sahip olan kırmızıyı özellikle arabanızda tercih etmenizi öneriyor.
     
Mutluluğun rengi
      Ateşli ve romantik, süslü ve zengin, seçkin ve dikkat çekici kırmızı kullanıldığı ortamlarda canlılığı ve mutluluğu temsil ediyor. Kırmızı renk, fiziksel olarak ataklığı canlılığı, duygusal bağlamda bir işi sonuna kadar götüren azmi ve kararlılığı gösteriyor.
     
     Filli Boya, kırmızının, yoğun olarak ve tek başına kullanıldığında, saldırganlığa sebebiyet verebileceğinden, tamamlayıcısı yeşil ile birlikte kullanılması öneriyor.
 
< Önceki   Sonraki >

ÜRÜN GEZGİNİ

37375 ÇAM
37375 ÇAM


3736 AKASYA
3736 AKASYA


3335 KAYIN
3335 KAYIN


FAWORİ PREMİUM SENTETİK BOYA
FAWORİ PREMİUM SENTETİK BOYA


7611 KİRAZ
7611 KİRAZ


Giriş Formu






Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

COLOR EXPRES

colorexpres.GIF